Praznični sejem

V sodelovanju z mnogimi, ki v prestolnici prispevajo svoj delež k vsakoletnemu prazničnemu vzdušju tudi mi prispevamo svoj del. Za vas bomo tudi letos organizirali Praznični sejem v Ljubljani.

 

Praznični sejem 2018 v okviru prireditev December 2018 v Ljubljani, bo v mestnem središču potekal od 30. novembra 2018 do 2. januarja 2019 (trgovske hišice in gostinska ponudba na lokacijah Breg, Gallusovo nabrežje in Kongresni trg), od 30. novembra 2018 do 6. januarja 2019 pa bo gostinska ponudba na Cankarjevem nabrežju in na Prešernovem trgu. Miklavžev sejem na Prešernovem trgu bo potekal od 3. do 6. decembra 2018.

 

Prodaja daril v sejemskih hišicah je predvidena na Bregu in kot letošnja novost na delu Petkovškovega nabrežja. Potekala bo od 30. novembra 2018 do 2. januarja 2019, vsak dan od 10.00 do 22.00 (ob petkih in sobotah do 23.00). Gostinska ponudba v gostinskih sejemskih hišicah na Bregu, na Gallusovem nabrežju, na Cankarjevem nabrežju, na Prešernovem trgu in na Kongresnem trgu pa bo vsak dan od 10.00 do 24.00.

 

Na Prazničnem sejmu na Bregu in na delu Petkovškovega nabrežja si boste ogledovali in nakupovali praznična darila s katerimi želite obdarovati svoje bližnje. Na izbiro bo veliko slovenskih proizvodov in ročno izdelanih izdelkov. Prijeten sprehod ob Ljubljanici in po čarobno okrašeni Ljubljani vas bo ponesel v praznično vzdušje, prijetno počutje, dobili boste novo energijo, srečali prijatelje in znance s katerimi se boste okrepčali ob izbrani gostinski ponudbi ob gostinskih sejemskih hišicah na petih lokacijah, kjer vam bodo letos, poleg običajnih, ponudili tudi jedi iz ljubljanske kulinarične ponudbe Okusi Ljubljane.

 

Lokacija: V Ljubljani na Bregu, delu Cankarjevega nabrežja, Prešernovem trgu, Kongresnem trgu, Gallusovo nabrežje in Petkovškovo nabrežje.

 

Razpis Lokacija Lokacija

   

 

Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem